Pages

1 januari 2016

You Can Create It December-Shine


Hallo goedemorgen en happy new year! Heerlijk een frisse start van een nieuw jaar. Vandaag op mijn blog de uitwerking van de allerelaatste You Can Create It envelop. Caro en ik hebben een jaar lang iedere maand een envelopje verzorgd en dat met veel plezier voor jullie gedaan.

Hierboven mijn uitwerking met de materialen van deze maand. Goud, zwart, wit en een klein beetje rood. De teksten voor de kaartjes komen uit een nieuwe stempelset Sunburst Sayings.

Hieronder het pakketje van deze maandHierboven de uitwerking van Caro, gemaakt met ook een nieuwe superleuke set, A Nice Cuppa. Binnenin zit een verrassing en deze kun je op Caro haar blog zien evenals de uitwerkingen van de deelnemers KLIK

You Can Create It team Duitsland - Heike en Anja:

Anja Luft
Heike Fallwickl
Monica Gale
Teri Pocock
You Can Create It team Frankrijk - Marine & Emilie:

Marine Wiplier
Emilie Veyssilier
You Can Create It team Oostenrijk: Claudia & Renée:

Claudia Bugl

Renée Eckhardt
Dit was dan betreft de You Can Create It. Is het je goed bevallen om elke maand een leuk pakketje te ontvangen? Denk dan eens aan mijn Stampin'Club Cards Only. Elke maand een geweldig pakket boordevol met materialen om minstens 5 kaarten en/of  een projectje(s) te maken. (voor € 15 excl. verzending) Een werkwijze word meegezonden per mail en je kunt alles nog nalezen op een speciaal blog alleen voor diegenen die de Club ontvangen. Meer info? Klik HIER, enjoy!

Een hele fijne nieuwjaarsdag allemaal!
Inge

2 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.