Pages

20 april 2016

16 April On Stage in Amsterdam


Afgelopen zaterdag was het dan zover, Stampin'UP! On Stage in Amsterdam. heerlijk dichtbij deze keer want meestal zit ik wel een paar uurtjes in de trein om een SU Event bij te wonen. Op het station had ik afgesproken met oa Ingen, gezellig! Na 5 minuutjes lopen waren we al op de plek van bestemming, hoe luxe!


Aangekomen bij de Beurs van Berlage (jaja chique de paris hahaha) kregen we meteen een tas gevuld met allerlei goodies, waaronder een stempelset, ik zeg goed begin van de dag ;o)

Traditioneel beginnen SU evenementen met swappen oftwel het ruilen van zelfgemaakte ideetjes. Onderstaand swapje heb ik uitgedeeld, helaas geen foto van het origineel (geen tijd) maar wel van het zelfde doosje gevuld met tissues.


Zien jullie die mooie kleurtjes? Dat zijn drie van de nieuwe In Colors 2016-2018 woohooo, ik had de mazzel dat ik er al mee mocht spelen om voorbeelden te maken voor displays ^_^

(foto credits Joyce)
De dag was goed gevuld met info, leuke presentaties, heel veel sneak peeks en tussendoor was er gelukkig nog even tijd om een foto te maken met mijn Artisan teamies Chantal en Joyce. Zo leuk!


Badge van Joyce gekregen, supermooi en hoe cool de button in het midden!


Bovenstaand alle swaps die ik heb gekregen, een heleboel superleuke ideetjes en uitvoeringen. Nogmaals dank jullie wel allemaal.

En last but not least tadaaaaa kregen we allemaal de nieuwe Stampin'UP! catalogus, yay!


Zoals de voorkant eruit ziet zo gaaf is de binnenkant ook, frisse kleuren, heuuuul veul nieuwe geweldige stempelsets en nog veel meer. (Ben je vaste klant? Dan krijg je de nieuwe catalogus vanzelf opgestuurd zodra ik ze binnen heb, dat duurt nog wel een paar weken maar je krijgt vanzelf bericht per mail)

Was een hele leuke, leerzame en gezellige dag, ik heb genoten. Op naar de volgende On Stage in November weer in Amsterdam, woohooo!

Groetjes,
Inge

3 opmerkingen:

  1. Klinkt als een heeeele leuk dag! Heerlijk dat het in Amsterdan was, lekker dichtbij. Wat een boel swapjes heb je verzameld, zeg. Jouw swap is trouwens ook super. En die catalogus, die ziet er echt heel tof uit. Gaaf om die over een tijdje in het echt door te kunnen bladeren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat klinkt als een super leuke dag! Gaaf natuurlijk dat je een erg leuk en origineel swapje had gemaakt met de nieuwe kleuren, kon jij iedereen even nieuwsgierig maken. ;-) Oei, de voorkant van de catalogus alleen al... gevaarlijk! Die nieuwe kleuren zijn echt te gek!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dank je wel voor je verslag. De nieuwe kleuren zijn echt geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.