Pages

16 mei 2016

Case-Ing the Catty #4


Goedemorgen! De catalogussen van Stampin'Up! staan altijd boordevol met ideetjes en onwijs goede voorbeelden en als je snel en makkelijk een kaart nodig hebt dan is het soms een uitkomst om een kaartje na te maken, niks geen schande hoor!

Vandaag een Case-Ing uit de nieuwe catalogus gemaakt met een set die jullie al kennen, Acorny Thank You. Het leuke van dit voorbeeld vind ik dat de nootjes in niet traditionele kleuren zijn gestempeld. Eén van de nieuwe kleurtjes is de Sweet Sugarplum, fris en fruitig!
(Het voorbeeld is niet helemaal gecased de geemboste achtergrond plus het lint zijn "oudjes")

Vaste klant en nog geen nieuwe catalogus ontvangen? Geef mij dan even een berichtje en ik stuur je er asap eentje toe. Ook als je nog geen demonstratrice hebt kun je mij mailen voor een catalogus.

Hartelijke groetjes en nog een fijne 2e Pinksterdag!
Inge

3 opmerkingen:

  1. Gaaf! Leuk die nuts in deze tinten, maakt het kaartje lekker fris en zeker niet herfstachtig. Toen wij in Los Angeles waren zijn we in the Getty geweest. Eén van de grootste musea ter wereld met een prachtige collectie. Het gebouw is ontworden door Richard Meier. Hij is ook de architect van het Haagse stadhuis. Het gebouw alleen al in LA is geweldig. Waarom ik dit allemaal vertel? Als jij het over de 'catty' hebt, moet ik aan the 'getty' denken. Vandaar :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel gaaf Inge deze sprak me in de nieuwe cat al meteen aan, het geeft je een zomers gevoel met deze kleuren te werken, ik ga hem ook case-en, groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, echt een leuk kaartje! Ben weg van deze kleuren!!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.