Pages

11 juli 2016

Makkelijke Maandag #58, Touches of Texture


Hee hallo op deze winderige maandag! De zomer wil maar niet echt doorzetten he, maar ach het zij zo, het komt zoals het komt en zo...#positive thinking Op deze maandag weer een makkelijk kaartje wat gemaakt werd tijdens een workshop verleden week. Ik maakte een soortgelijk kaartje tijdens een workshopje bij Carmen verleden maand ^_^

Ik heb gewerkt met de supermooie Touches of Texture (blz 141 van de catalogus) Deze set is een aanwinst voor je collectie als je houdt van spettertjes, vegen, bloemetjes en beestjes op kaarten. Het is een onwijs veelzijdige set die je het hele jaar kunt gebruiken alleen al door de achtergrondjes die je kunt stempelen. Ja hij is prijzig maar je haalt het er dubbel en dwars uit! Houd ook in je achterhoofd dat deze clear stempelset uit wel 15! stempels bestaat.

De basis van de kaart is bestempeld en beplakt met Washi tape. Daarop heb ik een laagje cardstock geplakt, iets scheef. Het Whisper White is bestempeld met diverse stempels uit de Touches of Texture set. De libelle ( denk ik?) is gestempeld en uitgeknipt. De tekst Oh Happy Day komt uit de Thoughtful Banners stempelset (bladzijde 73 van de catalogus)

Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige maandag,
Inge

5 opmerkingen:

  1. Prachtig Ing, weer zo mooi gedaan!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inge, I LOVE this! Touches of Texture was a stamp set I was going to pass on until I got to Convention (OnStage) and saw what was being made with it. Your card is definitely going to be one I make plenty of this month. Thank you so much for sharing your talents with us!
    Celia

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.