Pages

22 augustus 2016

Makkelijke Maandag #60, Touches of Texture


Hee hallo op deze maandag! Ik heb vandaag gewerkt met de supermooie Touches of Texture (blz 141 van de catalogus) Deze set is een aanwinst voor je collectie als je houdt van spettertjes, vegen, bloemetjes en beestjes op kaarten. Het is een onwijs veelzijdige set die je het hele jaar kunt gebruiken alleen al door de achtergrondjes die je kunt stempelen. Ja hij is prijzig maar je haalt het er dubbel en dwars uit! Houd ook in je achterhoofd dat deze clear stempelset uit wel 15! stempels bestaat.

De combinatie Bermuda Bay en Pool Party vind ik altijd supermooi en heb deze hier dan ook gebruikt. Het geheel is echt simpel en juist door alle verschillende stempels uit dezelfde set die hier zijn gebruikt ziet het er toch niet te eenvoudig uit. Bijtje moest er natuurlijk bij, geloof dat ik dit stempeltje het leukst vind van deze hele set hihi.

Wens jullie een hele fijne dag!
Inge

3 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kaart Inge....ook je creaties hieronder zijn schitterend!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben zo aan het twijfelen over deze set... vind je creaties er mee echt geweldig!! Maar hij is idd flink aan de prijs en ik ben natuurlijk niet de kaartenheld die jij bent... maar hij blijft super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.