Pages

3 oktober 2016

MIx 'n Up Kit #1


Hallo en goedemorgen allemaal, een post over een initiatief van Carmen en mij. Wij starten vanaf Oktober met de Mix 'n Up! Kit. Zoals velen van jullie houden wij van het mixen van verschillende merken om kaarten en / of projectjes te maken en wat is leuker als een complete kit welke dat op een makkelijke manier mogelijk maakt.

Vandaag een sneakje van één van de kaarten die je kunt maken met onze Mix 'n Up! Kit. Een kaartje met een wobble is ontzettend leuk om te maken en om te ontvangen! Ik heb de stempelset Jingle All The Way van My Favorite Things Stamps gebruikt, de kerstmannen zijn te leuk om niet iets extra's mee te doen, vandaar de Wobble zodat hij kan bewegen. Er zit een Wobble bijgesloten in het pakket zodat je zelf ook een Wobble kaart kunt maken.

De Mix'n Up! Kit verschijnt 4 keer per jaar en kost per kwartaal € 29,95 inclusief verzending, materialen en voorbeelden. Voor omgerekend slechts € 9,98 per maand (!) kun je dus drie maanden lekker knutselen met dit pakket welke je aan vult met je eigen stempels en/of materialen. Dit kwartaal is de kit vooral gericht op het maken van kerstkaartjes (met wat extra's.) De kit bestaat uit diverse kleuren cardstock, embellishments, enveloppen, 2 lijnen designer series papier waarbij je van elke lijn alle printjes ontvangt op 15 cm x 15 cm formaat. Voorbeelden kun je onder andere vinden op mijn blog want vanaf 1 oktober zal ik elke maandag een Mix 'n Up Monday verzorgen.


Ook hebben we een eigen Mix 'n Up Facebookgroep waar we heel graag jullie creaties zien! Tenslotte is creeeren, delen en inspireren het motto van Stampin'Up!
Lijkt dit je wat? Je kunt je tot en met eind oktober opgeven voor de Mix 'n Up Kit van dit kwartaal: mixnupkit@gmail.com

Opgeven kan vanaf nu tot en met eind oktober als je mailt naar: mixnupkit@gmail.com. De 1e kit word verzonden vanaf volgende week 14 oktober, geef je je later op (bijv. eind oktober) dan word de kit ook later verzonden. Heb je je al opgegeven? Dan ontvang je vandaag een bevestiging met betalingsgegevens.

Liefs en een fijne dag!
Inge

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.