Pages

10 november 2016

Stitched Shapes Framelits


Hee hallo, vandaag mag het Artisan Design Team jullie inspiratie geven voor een fantastische nieuwe set Framelits...De Stitched Shapes Framelits. Deze set is vanaf nu bestellen voor € 36 voor jou als klant.
Bij deze fantastische nieuw Framelits kun je tijdelijk met 25% korting een aantal stempel sets kopen, ik gebruikte de Tin of Tags op mijn projectjes. Van € 25 nu voor € 18,75 tot en met eind November voor deze prijs verkrijgbaar! Voor een filmpje van de Stitched Shapes Framelits kun je HIER klikken.


Ik maakte drie zakjes met iets lekkers erin. De Kraft a Bag Gift Bags zijn bestempeld met Craft Stamin'Ink en de sneeuwvlok die in de Tin of Tags stempelset zit. Voor de tag combineerde ik hier DSP Series Pack Neutrals met Old Olive, Whisper White en Soft Sky cardstock. Met de Stitched Shapes Framelits stanste ik een ovaal uit en bestempelde deze met Versamark, bestrooide dit met Stampin'Emboss Powder Gold en verhitte het met de heattool. De sterretjes op het Old Olive strookje heb ik gesponst met de Hearts and Stars Decorative Masks ( in dit geval alleen de sterretjes dus ;-))


Ook het tweede zakje is bestempeld met Craft Stamin'Ink en de sneeuwvlok die in de Tin of Tags stempelset zit. Voor de tag combineerde ik hier DSP Series Pack Neutrals met Old Olive, Whisper White en Soft Sky cardstock. Met de Stiched Shapes Framelits stanste ik een vierkant uit en bestempelde deze met Versamark, bestrooide dit met Stampin'Emboss Powder Gold en verhitte het met de heattool.


Het derde zakje is bestempeld met Craft Stamin'Ink en de sneeuwvlok die in de Tin of Tags stempelset zit. Voor de tag combineerde ik hier DSP Series Pack Neutrals met Old Olive, Whisper White en Soft Sky cardstock. Met de Stiched Shapes Framelits stanste ik een rondje uit en bestempelde deze met Versamark, bestrooide dit met Stampin'Emboss Powder Gold en verhitte het met de heattool.


Drie zakjes op een rij. Ze zijn allen gesloten met een Gold Binder Clip en op weg naar lieve SU vriendinnen én collega's ;-)


De stempelsets die in de aanbieding zijn kun je HIER vinden.

Gebruikte materialen
Stempelsets: Tin of Tags
Cardstock: Soft Sky, Whisper White, Old Olive
DSP: DSP Series Paper Pack Neutrals
Inkt: Versamark, Soft Sky, Old Olive, Craft Stampin'Ink Pad
Diversen: Stitched Shapes Framelits (set van 12 dies waaronder vierkant, rond en ovaal), Golden Binder Clips, Linen Thread, Hearts and Stars Decorative Masks, Stampin'Embos Powder Gold, Sequin Trim Gold, 5/8"Mini Striped Ribbon, 2 1/2"Circle Punch, Scalloped Tag Topper Punch, Banner Triple Punch, Lots of Labels Framelits, Cheerful Tags Framelits Dies, Softly Falling Embossing Folder, Metallic Thread Gold, Kraft a Bag Gift Bags


Klikken jullie mee naar de volgende Artisan blogpost van teamie Jennifer Frost?

Hartelijke groetjes, enne... veel blogplezier!
Inge

9 opmerkingen:

 1. Hi Inge,
  Super makkelijk projectje, maar echt giga leuk !!!
  Bedankt weer voor het ideetje :)
  Lieve groet,
  Stella

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stitched... altijd leuk! En hetzelfde geldt voor jouw maaksels :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is beautiful! I love the colors you chose!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inge, I loved your project so much that I was inspired to make a card with similar banners. You can see my card over at https://stampwitchblog.wordpress.com/2016/11/25/pretty-pines-and-banners-inspired-by-inge-groot/

   Thank you so much for all the inspiration!

   Verwijderen
 4. Wat een lieve zakjes! Zo knap dat jij dit zo uit je mouw schud!! De stitched set is zo een heerlijke basis set, een must have!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.