Pages

19 november 2016

Lift me Up!


Goedemorgen, vandaag vast twee kaartjes welke gemaakt zijn met de allernieuwste producten van Stampin'Up! Deze stempelset met bijpassende stansjes staat in de Spring/Summer Catalogus en gaat per 4 januari van start.

Ik mocht samen met nog een aantal collega's voorbeelden maken voor de  het SU On Stage Event wat plaats vond begin november in Amsterdam, Yay! Altijd leuk om je kaarten terug te zien op de inspiratie borden. Het Event was weer geweldig met sneak peeks van nieuwe producten en natuurlijk de nieuwe catalogus, gezellig samen zijn met vriendinnen ( ik had een geweldig plekje naast Ingen en Janneke ^_^) haaaai meiden!) en collega's, talloze cadeautjes die we kregen, de creatieve momenten waar we vast al aan de gang mochten en kleine make and take's hebben gemaakt.


Tussendoor nog even op de foto met mijn lieve dinnetje Carmen en hee een ballon op de achtergrond hahaha.


Wow, een overzichtfoto van bijna iedereen die aanwezig was, ik zat op rechts dus niet in beeld hihi.

De prachtig gestanste ballonnen heb ik gemaakt met de Up and Away Thinlits Dies, hierbij past een set stempels Lift Me Up! Kaart is something Old and Something new want de zonnestralen heb ik gestanst met de Sunburst Thinlits Die


Twee bijna dezelfde kaartjes maar dan in andere kleurenstellingen.De tekst is met Versamark op zwart cardstock gestempeld, besprenkeld met wit embossingpoeder en verhit met de heat tool. Op de achtergrond een strookje van het Cupcakes and Carousels DSP Stack, ook nieuw.

De komende weken dus veel sneaks op mijn blog, de nieuwe catalogus staat bomvol met prachtige stempelsets, dies, en aanvullende producten. Wil je een catalogus ontvangen en heb je zelf nog geen demonstratrice, mail mij dan even inge.groot@hotmail.com Begin december stuur ik er dan eentje jouw kant op! (Vaste klanten krijgen er vanzelf één bij hun eerstvolgende bestelling in december). 

Een hele fijne en gezellige dag!
Inge

4 opmerkingen:

  1. Prachtig zeg, deze ballonkaartjes! Gaaf dat je naar het SU On Stage Event bent geweest. Volgens mij was je in goed gezelschap, dat maakt het extra leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi!! De sunburst matcht perfect bij deze luchtballon!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat je bij het even was, het lijkt mij een hele belevenis. Gaaf dat je kaartjes mocht maken als voorbeeld, daar hebben vast veel mensen foto's van gemaakt als inspiratie. Deze twee ballonnen kaarten zijn super leuk! Extra leuk als je dit avontuur kunt beleven met een creatieve vriendin!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.