Pages

Stampin' Club


Stampin'Club, op veler verzoek!
Wil jij?
Elke maand ,gedurende een half jaar, een pakket met Stampin’Up materialen naar keuze plus een inspiratiepakket met handleiding en foto’s op het speciale Stampin'Club Blog (alleen voor leden en mijn downline!) om ten minste 5 kaarten te maken?

Waarom?
-Wil je je graag aan een budget houden? Heb je een lange wensenlijst ? Ben jij diegene die álles wil hebben? (zoals ik ;)) Help jezelf dan om stap voor stap een collectie uit te bouwen en je aan je budget te houden.
-Wil je graag op de hoogte worden gehouden van alle Stampin’Up actie’s en promoties?
-Hou je van een pakket gevuld met cardstock, bijpassend designer paper series, leuke embellishments en elke maand een volledige handleiding met inspiratiepakket om ten minste 5 kaarten te maken?
-Toegang tot het speciale Stampin'Club blog (alleen voor clubleden en mijn downline!) met nog meer voorbeelden en uitleg.
-Wil je gratis dé grote Stampin’Up Catalogus en de kleinere catalogussen tijdens de duur van je abonnement ontvangen?
-Wil je graag één keer in die 6 maanden naast je abonnement voor € 20 aan gratis producten uitzoeken?

Heb je op alle bovenstaande vragen volmondig JA geantwoord dan…

Hoe?
-Je geeft je op voor een periode van 6 maanden, het abonnement bedraagt per maand  €29,95 (excl. verzending) waarvan ten minste € 20 producten naar jou keuze die je aan mij doorgeeft én een pakket vol met inspiratie samengesteld door mij.
-Wil je een duurdere set stempels, producten of meer dan €20 besteden dat kan! Dat bedrag kun je dan bij de € 29,95 optellen
-De stempelclub begint als een groep van 6 personen compleet is.

Elke maand krijgt iedere abonnee bij de Stampin'Club een handgemaakte item met Designer PaperSeries, en materialen uit de Stampin Club Kit van desbetreffende maand.

Verleng je je abonnement na 6 maanden, dan ontvang je de eerstvolgende maand van het nieuwe half jaar € 5 korting.

Lijkt dit je onwijs leuk? Geef je dan nu op bij inge.groot@hotmail.com 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.